STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Prin completarea formularului vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul asigurării comunicării și a prestării serviciilor noastre către dumneavoastră, și de a nu se transmite entităților terțe.

Mai multe detalii.
În numere

în cifre

 • 57000

  Studenți

 • 102

  Filiale

 • 21

  Țări

 • 2700

  Profesori

 • 125000

  Absolvenți

De ce

De ce STEP IT Academy?

Încercăm să facem totul pentru a ne asigura că absolvenții STEP IT Academy pot fi recrutați după terminarea cursurilor de către cei mai importanți angajatori din sectorulul IT&C. În fiecare an analizăm și îmbunătățim programa cursurilor, astfel încât să corespundă ultimelor tendințe de pe piața muncii. Pentru a avea o rată de succes cât mai mare toate cursurile sunt susținute de specialiști în domeniu.

Programă de studii actualizată permanent

Pentru îmbunătățirea programei de studii, discutăm periodic cu companiile partenere - viitorii angajatori ai absolvenților noștri. Acest aspect este esențial pentru a asigura o bază de cunostințe ce corespunde necesităților actuale industriei IT.

Specialiști în domeniul IT

La STEP IT Academy predau specialiști cu vastă experiență în domeniul IT și abilități practice dovedite. Scopul lor este acela de a face studiile așa cum ar trebui să fie!

Responsabilitate

La STEP IT Academy cursurile se desfășoară într-o atmosferă prietenoasă, în săli de curs confortabile și dotate cu echipamente de ultimă generație. La noi nu există "cei care rămân în urmă", "favoriți" sau "concurenți". Cursanții lucrează împreună și se susțin reciproc pentru a progresa, dezvoltă proiecte atât în echipă cât și individual și cunosc secretele domeniului IT. Astfel reușim să inspirăm o parte din absolvenții noștri să își deschidă start-upuri, să devină antreprenori sau să obțină job-ul la care doar visau.

La absolvire, studenții primesc o diplomă recunoscută internațional de la Step IT Academy

Precum și alte certificări obținute pe parcurs de la companiile partenere

Absolvenții noștri lucrează

Companiile în care lucrează absolvenții STEP

Realizări

Realizările noastre

Media despre noi

Ce spun mass-media despre absolvenții noștri:

Time

Revista Time a numit un proiect al studenților noștri drept "Invenția anului". Invenția lor - Mănușile sensor, care transformă limbajul gesturilor în cel al cuvintelor – a intrat în top 10 ale celor mai bune invenții.

Alte articole
Lasă-ne numărul și te sunăm noi!
Curs de toamnă!
Au început înscrierile de toamnă pentru toate cursurile STEP IT❗ Dă un simplu click aici și alege cursul potrivit pentru tine?

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații juridice