STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

De ce să aveți încredere în noi

STEP IT Academy este lider în domeniul educației IT din 1999. Suntem cea mai mare companie internațională cu sute de mii de absolvenți din întreaga lume. Ne specializăm pe educația profesională în domeniul IT pentru adulți și copii.

La lecții punem accentul pe practică. Programul este coordonat cu industria IT și este actualizat în mod constant, așa că suntem siguri, că oferim cele mai actuale și solicitate cunoștințe, care le vor permite absolvenților noștri să devină parte a celor mai bune companii IT din lume.

Care este secretul succesului

Suntem adesea întrebați cum am reușit să devenim lider pe piață în țări atât de diferite: Brazilia, Mexic, America, Cambodgia, Georgia, România, Bulgaria, Elveția, Ucraina, Moldova.

Nu este nici un secret. Știm cu siguranță de ce este nevoie pe piața muncii. Suntem încrezuți, că educația în domeniul IT de înaltă calitate se bazează pe 3 piloni: lectori profesioniști, un program modern și actual, și programul de studii bine gândit.

Studii IT superioare

IT STEP University - este prima instituție de învățământ superior IT licențiată din Ucraina. În cadrul universității se studiază domeniile: programare, design grafic, rețele și securitate cibernetică.

Punem accentul pe practică. Din primele săptămâni de studi, studenții lucrează deja la proiecte reale, iar la susținerea proiectului final, invităm parteneri din industria IT.

Începând din anul 2, în cadrul programului „Dual Education”, studenții noștri pot studia și practica simultan în companii IT internaționale de top: Epam, Eleks, Softserve, Nix Solutions, Sigma. Cei mai buni dintre ei vor avea oportunitatea de a rămâne acolo să lucreze.

4

universități în Ucraina

95К

studenți își fac studiile la noi

Educația școlară

IT STEP School în Ucraina - aceasta este școala viitorului. În școlile noastre, ne concentrăm pe integrarea tehnologiilor IT în procesul educațional și pe studierea aprofundată a limbilor străine. Subiectele tradiționale sunt combinate cu cursuri de web design, programare, dezvoltarea abilităților generale și de bussines. Cursurile se petrec în săli de clasă confortabile, computerizate, studiouri video și laboratoare.

Procesul de învățare este structurat astfel încât să consolideze noile cunoștințe și să se pregătească pentru examene la școală, fără ore suplimentare. Ne asigurăm că copilul are timp liber pentru hobby-uri și comunicare cu părinții.

O abordare individuală a procesului de studii, profesorii profesioniști, care iubesc copiii și sunt gata să le susțină ideile, fac procesul de studii să fie cât mai eficient posibil.

4

școli în orașe din Ucraina

95К

elevi își fac studiile la noi

Află mai multe

Şcoală online

Unicorn World Virtual School în Ucraina - este o școală la distanță, care a fost dezvoltată de specialiștii STEP IT Academy.

Principala diferență dintre Unicorn School și multe alte școli online este abordarea sa inovatoare și gamificarea. Implicăm copiii în procesul de studii prin intermediul unui joc. Orice lecție are loc sub forma unui joc pe computer cu personaje și sarcini interesante. În loc de test - un quest, iar în loc de note, noi superputeri pentru personajul jocului. Care copil refuză să se joace?

După cum arată rezultatele elevilor de la Școala Unicorn, în acest format „de joc”, copiii învață materialul mult mai repede și mai ușor.

21

Statisticile școlii Unicorn

95К

Statisticile școlii Unicorn

Află mai multe

Realizările noastre

Studenții noștri ocupă primele locuri la competițiile și campionatele internaționale IT

Studenții noștri au câștigat cel mai prestigios campionat internațional IT - Microsoft Imagine Cup (Sydney, Australia), la care au participat aproximativ 400 000 de oameni din 106 țări. Aceștia au ocupat primele locuri în competiția de la Autodesk (nominalizare „Junior Master”), la olimpiadele Cisco V și VI .

Organizarea campionatului internațional IT „Golden Byte”

În 2017 IT Step IT Academy a organizat campionatul internațional de IT „Golden Byte” cu un fond de premii de 3 000 000 UAH. Principalele obiective ale campionatului sunt de a încuraja tinerii profesioniști să dezvolte inovații și idei de afaceri, să dezvăluie potențialul Ucrainei în domeniul IT pe arena internațională.

Filiala noastră din Cambodgia a primit un premiu în domeniul dezvoltării educației IT

STEP IT Academy Cambodgia a primit un prestigios premiu internațional în cadrul EQUALS in TECH Award 2020 pentru organizarea și dezvoltarea cu succes a primului club de programare pentru femei din Cambodgia.

Junior STEP IT Academy a intrat în primele cinci cele mai bune proiecte conform ONU

Programul Junior STEP IT Academy a fost inclus în primele cinci cele mai bune proiecte de dezvoltare umană din lume conform UNESCO și ITU (Uniunea Internațională de Telecomunicații de la Națiunile Unite).

Partenerii noștri:

Filialele STEP IT Academy sunt centre de instruire autorizate ale companiilor Microsoft, Cisco și Autodesk, lideri în industria IT. Cursul este predat de lectori cerificați. Studenții pe parcursul studiilor pot obține certificări Microsoft, Cisco, Adobe și Autodesk.

Povești de succes ale absolvenților

student avatar
MARINESCU Marie-Jeanne
Graphic Designer
student avatar
Alin Croitoru
Front End Developer
student avatar
David Galati
Software Developer
student avatar
HABARA Ana-Maria-Simona
Software Developer
student avatar
SERKAN Kayser
Software Developer
student avatar
Madalina-Alexandra HONDRU
Front End Developer
student avatar
Vladislav Drumea
Front-End Developer
student avatar
Popescu Viorica
Parinte copil Junior Computer Academy
student avatar
Șerban Mirela Gabriela
Parinte copil Junior Computer Academy
student avatar
Ioana Denisse-Meda
Parinte copil Junior Computer Academy
student avatar
Stoica Valentin-Dragos
Front End Developer
student avatar
Elas Raluca-Ana
Photographer
student avatar
Emilia Talamba
Graphic Designer
student avatar
Secosan Anca-Stefania
Graphic Designer
student avatar
Teodora Pintea
Graphic Designer
student avatar
Obreja Ruxandra-Elena
Graphic Designer
student avatar
Croitoru Andreea-Petronela
Graphic Designer
student avatar
Andrei Alexie
Graphic Designer
student avatar
Pricope Andreea Laura
Absolvent al cursului „Online SMM. Secretele targetării pe Facebook și Instagram”

Cursul de SMM a fost foarte productiv și super plin de informații! Am primit chiar mai multe informații decât m-aș fi așteptat, iar profesorul pe care l-am avut la curs ne-a explicat și s-a implicat 100%. Cel mai mult am apreciat că acești oameni care predau aici vorbesc din propria lor practică și experiență. Recomand cu drag acest curs, pentru mine a fost minunat! 

Mai multe detalii
student avatar
Alexandra Filip
Absolvent al cursului „Online SMM. Secretele targetării pe Facebook și Instagram”

Consider că acest bootcamp a fost foarte util! A fost exact ceea ce căutăm, plin de informații relevante, iar materia a fost structurată foarte bine și pe înțelesul tuturor. Teoria îmbinată foarte bine cu partea practică - exemplele. Iar domnul profesor " jos pălăria" în fața dumneavoastră: mulțumim pentru răbdare, exemple concrete din tot ce înseamnă social media și mulțumim că ați împărtășit cat mai multe informații teoretice și practice care ne vor ajuta pe viitor. Materia a fost foarte bine structurată în cele 2 săptămâni. Mi-aș dori pe viitor să mai particip la cursul mare sau la un alt bootcamp. 

Mai multe detalii
student avatar
Alexandra Matiș
Absolvent al cursului „Online SMM. Secretele targetării pe Facebook și Instagram”

Acest curs m-a ajutat enorm. Am invatat atat lucruri noi, cât și am amplificat cunoștințele deja acumulate. Mi-am lamurit neclaritățile, iar profesorul Dan Pana a fost mereu dispus sa ne ofere sfaturi, poate uneori și extra, astfel încât la sfârșitul seminarului să încheiem ședința fericiți. Mă simt mult mai sigură pe mine și deja am început să aplic ceea ce am studiat. Sunt convinsă că se vor observa îmbunătățiri în profitul afacerii mele. Recomand cu caldura!

Mai multe detalii
student avatar
Laura Mădălina
Absolvent al cursului „Online SMM. Secretele targetării pe Facebook și Instagram”

Pe partea de social media, aveam noțiuni generale până la acest curs. Cunoșteam tehnici de redactare ale textelor de vânzare, reguli de bază și știam cum pot să îmi creez un public țintă. Asta a fost partea frumoasă.    La curs am aflat cum arată, de fapt, scheletul. Ce mecanisme sunt în spate și cum mă pot folosi de anumite instrumente pentru a crea reclame sau a le îmbunătăți pe cele existente. Să spunem că asta este partea urâtă, dar necesară - analiza. Analiză. Analizăăă! Necesar. Îmi tot repet asta, mai ales că sunt o fire mai boemă. Trebuie sa fiu răbdătoare și convingătoare cu mine.    Dan mi-a dat impresia că este ușor tot. Este foarte supportive și are abilități bune de predare. Experiența sunt sigură că îl ajută. Să curgă succesul peste tot ce își propune! 

Mai multe detalii
student avatar
Daria Antonescu
Absolvent al cursului „Online SMM. Secretele targetării pe Facebook și Instagram”

Personal, mai participasem la un curs despre branding, mission statement, brand value, valuation, dar cred ca e important și pentru restul participanților să aibă idee de lucrurile acestea de bază, deci nu mă pot plânge că a fost un pic plictisitor la început. Este necesara teoria si pentru ceilalti colegi!    Am apreciat enorm atunci cand profesorul, Dan Pană, ne-a acordat feedback individual în legatura cu website-urile si paginile noastre de social media deja existente, depășind în acest fel programa cursului. 

Mai multe detalii
student avatar
Cristina Niculae
Absolvent al cursului „Online SMM. Secretele targetării pe Facebook și Instagram”

Mulțumesc mult pentru oportunitatea oferită. Cursul a fost bine structurat, informațiile au fost bine documentate, iar exemplele oferite m-au ajutat sa înțeleg și sa gandesc mult mai bine campaniile de promovare. Dan Pană m-a impresionat prin cunoștințele solide dobândite în domeniul advertisingului online fiind la curent cu variate campanii de marketing din diverse domenii de activitate.

Mai multe detalii
student avatar
Mailat Gheorghe
Absolvent al cursului „Online SMM. Secretele targetării pe Facebook și Instagram”

Cursul mi s-a părut interesant și mult mai ușor decât mă așteptam, am aflat multe chestii noi, materialele didactice au fost simple și ușor de înțeles pentru toată lumea.    Profesoara Anca Marta a fost foarte simpatică în timpul cursului și cu o atitudine foarte friendly ceea ce mi-a plăcut foarte mult.

Mai multe detalii
student avatar
Ion Buzoianu
Sport Print Team - Manager

Cursul de WordPress este foarte bine structurat. Prin el am pus bazele realizării site-urilor pe platforma WordPress. Mulțumesc instructorului Dan Pană care a avut răbdarea necesară să ne învețe și să ne răspundă de fiecare dată, prompt, cand am pus întrebari sau am întampinat probleme. Asteptam si alte cursuri le fel de interesante!

Mai multe detalii
student avatar
Alexandra Filip
Absolvent al cursului „WordPress. Un magazin online de la 0

Acest curs este plin de informații utile și mai ales de un super profesor care mereu este dispus să te învețe ceva nou.  Aici am învățat că partea practica este cea mai importantă și de aceea apreciez faptul că mereu după fiecare curs aveam ceva de pus în practică în așa fel sa repetam ceea ce am învățat Mulțumim din suflet domnului profesor pentru răbdarea acordată și mai ales informațiile oferite - au fost de mare folos Acest curs poate reprezenta un prim pas în cariera unui om în domeniul web development

Mai multe detalii
student avatar
Marius Adrian Pordea
Absolvent al cursului „WordPress. Un magazin online de la 0

Cursul a fost foarte bine structurat, a oferit posibilitatea de a pune în practica informațiile transmise de către trainerul nostru Daniel Pană, căruia doresc să-i mulțumesc pentru profesionalismul demonstrat pe toată durata cursului.  Pentru mine a fost o experiență utilă, în urma căreia cu siguranță se vor vedea rezultate pozitive în viitorul cât mai apropiat.  Recomand tuturor celor care vor o experiență în plus sau care-și doresc sa aprofundeze cunoștințele Wordpress ca și în cazul meu, să participe cu încredere la cursurile oferite de către Step It Academy. Multumesc Daniel Pană, multumesc Step It Academy.

Mai multe detalii
student avatar
George-Cristian Vîrlan
Absolvent al cursului „Online SMM. Secretele targetării pe Facebook și Instagram” 2021

O experiență plăcută alături de o profesoară minunată de la care am avut ce să învăț. Felicitări Anca Marta!

Mai multe detalii
student avatar
Dana Crainic
Absolvent al cursului „Online SMM. Secretele targetării pe Facebook și Instagram” 2021

Cursul intensiv de Social Media Marketing m-a ajutat foarte mult în acumularea de noi informații din acest domeniu. Un curs foarte bine structurat și foarte bine prezentat de profesoara Anca Marta, careia vreau să-i mulțumesc pentru efortul depus. Apreciez în mod deosebit și atmosfera în care s-a derulat cursul, tonul prietenos folosit de profesoară, dar și explicațiile pe care le-am primit însoțite de multe exemple.

Mai multe detalii
student avatar
Carmen Chersin
Absolvent al cursului „Internet Marketing”

Înscrierea la acest curs a reprezentat o alegere foarte bună în cariera mea, care mi-a arătat o altă cale de urmat mai departe. Am întâlnit un trainer cu experiență, cunoștințe vaste, dornic sa ne ajute și sa ne îndrume. Cele 6 luni pe care le-am petrecut la acest curs mi-au dat ocazia să leg prietenii; s-a creat o atmosfera prietenoasă și cu un vibe bun.. Am invatat lucruri practice, am avut teme, proiecte și am reușit sa asimilez multe cunoștințe noi. Cursul a fost foarte interesant, recomand!

Mai multe detalii
student avatar
Alina Ciubat
Absolvent al cursului „Curs WordPress. Un Magazin Online de la 0” 2021

Acolo unde au fost neînțelegeri, ne-a ajutat si ne-a explicat.

Mai multe detalii
student avatar
Balcos Anca Ioana
Federatia Romana de Polo

Experiența mea la Step IT Academy

Mai multe detalii
student avatar
Zaval Marius-Cristian
Absolvent al cursului de Python 2023

Am ales acest curs pentru a învăța programare Python de la zero, și nu am fost dezamăgit deloc.

Mai multe detalii
student avatar
Dutulescu Ana-Bianca
Absolvent al cursului de Front-End development
student avatar
Visinescu David Andrei
Absolvent al cursului de Graphic Design

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate