STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Prin completarea formularului vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul asigurării comunicării și a prestării serviciilor noastre către dumneavoastră, și de a nu se transmite entităților terțe.

Mai multe detalii.

De vorbă cu bloggerul Cristian China Birta despre ”Scrisul Viitorului” la Junior Computer Academy

Săptămâna trecută am avut la STEP IT Academy un invitat special care a venit în vizită să observe cum se desfășoară cursurile de programare pentru copii. Este vorba despre Cristian China-Birta -  antreprenor, consultant, blogger și părinte.

Tamara Grigore, Education Manager la Junior Computer Academy, a filmat împreună cu Cristi un LIVE pe Facebook în care au povestit într-un cadru informal despre programul Junior Computer Academy și beneficiile pe care acest curs le are asupra educației copiilor pe termen mediu și lung.

În cadrul programului Junior Computer Academy, copiii cu vârste cuprinse între 7 - 14 ani învață Photoshop, programează vizual și participă la module despre Gaming, Modelare 3D, Programare Python, Programare Web, HTML CSS sau Javascript.

A lucra cu copiii este o măiestrie, este important să simți de ce are nevoie cel mic și să îi dai acel ceva. Îi faci un mic diagnostic și umbli acolo unde trebuie, ca să crești un om frumos și un profesionist bun pe viitor.”, spune Tamara Grigore - Education Manager la Junior Computer Academy.

Tamara Grigore predă cursurile cu multă pasiune și remarcă schimbul de energie pozitivă dintre copii și profesori. Cursurile sunt relaxante, nu se pune presiune pe copii, iar părinții observă săptămânal evoluția celor mici.

Step IT Academy este prezentă în 18 țări, cu peste 600 profesori și peste 20.000 de studenți.

New call-to-action

Lasă-ne numărul și te sunăm noi!
Curs de toamnă!
Au început înscrierile de toamnă pentru toate cursurile STEP IT❗ Dă un simplu click aici și alege cursul potrivit pentru tine?

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații juridice