STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Prin completarea formularului vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul asigurării comunicării și a prestării serviciilor noastre către dumneavoastră, și de a nu se transmite entităților terțe.

Mai multe detalii.

STEP IT Academy câștigă premiul cel mare la Cisco Networking Academy

Atena a găzduit în acest an, pe 15 noiembrie, Summit-ul Internațional al Partenerilor Cisco. În cadrul evenimentului au fost înmânate premiile câștigătorilor concursului Cisco ASC Partner Rewards Program.

În acest an IT Step Academy s-a bucurat de acordarea a două premii în cadrul prestigiosului concurs Cisco Networking Academy. Alături de diploma “Premier+ Partner”, oferită pentru contribuția remarcabilă la succesul studenților și trainerilor, academiei noastre i-a fost oferit și premiul cel mare al concursului — Certificate of Recognition Computer Academy Step as a Premier + Partner in the ASC Rewards Program.

Odată cu acordarea acestui premiu, Step IT Academy a obținut un statut special - de “Premier+ Partner” — ca rezultat al serviciilor de instruire în cadrul comunității Cisco Networking Academy, dar și pentru sprijinul acordat generațiilor viitoare de creativi din domeniu, ce urmează să găsească cele mai bune soluții pentru problemele și provocările globale din viitor. 

cisco-premii.png

Compania Cisco Systems este lider mondial în domeniul tehnologiilor informaționale și transferului de date, care de două decenii desfășoară și dezvoltă educația și instruirea în sfera IT în întreaga lume. 

În cadrul Cisco Networking Academy vom colabora cu instituții de învățământ care pregătesc specialiști în domeniul dezvoltării și administrării rețelelor de calculatoare de orice complexitate și orice nivel de securizare.

Certificate_14063f55e72148eda3bc6c78da0a5c21.jpg

Cisco Networking Academy și-a exprimat aprecierea deosebită pentru realizările obținute de STEP IT Academy, recunoscută ca fiind cel mai bun centru de pregătire a instructorilor și trainerilor în domeniu din Europa Centrală și de Est. În cadrul evenimentului din acest an academiei noastre i-a fost acordată cea mai înaltă distincție, înmânată chiar de către vice-președintele Cisco, dl. Harbinder Kang Head of Network and Security Departament, Vadim Tkachenko.

cisco-stepit.png

Acest premiu reprezintă un atu în plus atât pentru academia noastră, ca centru educativ, cât și pentru studenții notri.

Odată cu obținerea acestei noi titulaturi studenții Step IT Academy au posibilitatea să-și testeze, gratuit, capacitățile în cadrul Cisco Networking Academy și să obțină certificari pentru studii și competențe profesionale care să le confirme calificarea și cunoștințele în domeniu. Astfel, studenții și absolvenții noștri pot opta pentru certificate CCNA, CCNA Security, IT Essentials și CCNP, certificări ce se bucură de o apreciere reală din partea angajatorilor de top din întreaga lume.

New Call-to-action 

Lasă-ne numărul și te sunăm noi!
Curs de toamnă!
Au început înscrierile de toamnă pentru toate cursurile STEP IT❗ Dă un simplu click aici și alege cursul potrivit pentru tine?

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații juridice