STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Prin completarea formularului vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul asigurării comunicării și a prestării serviciilor noastre către dumneavoastră, și de a nu se transmite persoanelor terțe.

Mai multe detalii.

Minecraft Education

Gratuit

Școala Gimnazială 'Petre Ispirescu', Aleea Universității, nr.40, Constanța

Îți dorești să afli care este atmosfera la Step IT Academy și să vezi cum se desfășoară cursurile IT pentru copii într-o manieră eficientă cu un sistem de predare modern, bazat 100% pe activități practice? Atunci te invităm sa îți înscrii copilul la o lecție demonstrative gratuită.

Similar cu LEGO, Minecraft este un simulator virtual de construcții în care fiecare copil poate crea o lume virtuală fără limite, poate construi orice, poate călători și poate da formă propriilor idei. Înscrie-te la o lecție demo și copilul tău va avea oportunitatea să:

· Învețe să utilizeze blocuri de cod pentru a-l lua pe Steve sau Alex într-o aventură în universul Minecraft;

· Descopere despre bazele logice ale programării, începând cu nucleul programării;

· Programeze propiul joc Minecraft;

· Învețe secvențialitatea comenzilor, identificarea pattern-urilor, utilizarea procedurilor și a buclelor.

Cu o experiență de peste 4 patru în susținerea de cursuri pentru copii, ne extindem și în Constanța. Te invităm să descoperi o parte din programul educațional pe care l-am creat special pentru copii între 7 și 14 ani!

Solicitați un apel înapoi

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații juridice