STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Prin completarea formularului vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul asigurării comunicării și a prestării serviciilor noastre către dumneavoastră, și de a nu se transmite persoanelor terțe.

Mai multe detalii.

ROBOTOLANDIA

Gratuit

Banu Antonache 40-44, Etajul 2, Step IT Academy

Îți dorești să aflii care este atmosfera la Step IT Academy și să vezi cum se desfășoară cursurile IT pentru copii într-o manieră eficientă cu un system de predare modern, bazat 100% pe activități practice? Atunci te invităm sa îți înscrii copilul la o lecție demonstrativă

Cursul de robotică este unul dintre cele mai îndrăgite de copii. Fiind atât de fascinat și dornic să afle secretele din spatele construcției și programării roboților, copilul tău va asimila în cel mai plăcut și rapid mod cunoștințe IT de care și el, și voi, ca părinți, veți fi foarte mândri. Vino alături de copilul tău la lecția demonstrativă de robotică, unde va avea ocazia:

  • Să descopere ce se află în spatele roboțeilor, jocurilor și desenelor animate;
  • Să înțeleagă că echipamentul denumit computer sau robot funcționează rulând programe;
  • Să construiască și să programeze cu LEGO Mindstorm;
  • Să întâlnească invitatul special: Robot Inteligent Interactiv Ubtech Alpha 1S.

Hai alături de noi să descoperi o parte din programul educațional IT pe care l-am creat special pentru copiii între 7 și 14 ani!

Solicitați un apel înapoi

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații juridice