STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

DEMO LECTIE JCA GIMP - JUNIOR COMPUTER ACADEMY - GRATUIT

STEP IT Academy te invită la LECȚIA DEMO DE GRAPHIC DESIGN ÎN GIMP pentru copii!

Copiii învață astăzi despre tehnologiile care vor fi necesare în viitor. Atât cursurile, cât și lecțiile noastre demo pentru juniori se bazează pe aplicații practice, cunoștințe solide acumulate prin joacă și explorare, o atmosferă prietenoasă care încurajează lucrul în echipă și dezvoltarea abilității de a finaliza obiectivele propuse.

 

Sălile noastre de curs sunt dotate cu cele mai performante și actualizate echipamente. Colaborăm cu cei mai experimentați profesori și traineri activi în domeniul IT și lucrăm cu o programă de studii actualizată conform cerințelor reale din piață. 

 

O demo lecție reprezintă un preview gratuit despre cum se desfășoară un curs pentru copii la noi. Totodată, este o șansă de a deschide copilului tău apetitul și curiozitatea pentru fascinanta lume a tehnologiei, programării, creării de jocuri, blogguri, video și multe alte. Nu ne crede pe cuvânt, convinge-te singur! 

Cui se adresează? 

Copiilor între 9-14 ani.

Când? 

16.07.2022 ora 11:00

Cost?

GRATUIT

Programul:

  • introducere în aplicația GIMP 

  • prelucrarea imaginii

  • crearea de autocolante personalizate

Vă așteptăm pe Strada Turturelelor, nr.62, București, Sector 3

Înscrie-ți copilul acum la: 

📧 bucharest@itstep.org

☎️ 0770.401.014