STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Webinar - Introducere în Graphic Design - Editare în Photoshop

Înscrie-te!

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale Politica de Confidențialitate

Webinar - Introducere în Graphic Design - Editare în Photoshop


Graphic Design este un domeniu plin de oportunități și provocări în care ne permitem să ne folosim creativitatea și amprenta proprie pe orice lucrare. Cea mai mare problemă pe care oamenii o au este că nu știu cu ce să înceapă mai întâi, fiind un domeniu complex.

 

 

Motiv pentru care vom vorbi într-un mod practic despre cum să retușezi o imagine, mai precis:

✔ Funcția de layers și separarea lor

✔ Skin tone calibration/correction

✔ Tips & Tricks

✔ De ce ai nevoie să lucrezi în domeniu și mult mai mult!

 


Dacă ești interesat să începi o carieră nouă în Design Graphic, te așteptăm la webinarul nostru introductiv de pe *YouTube!

Ce mai aștepți? Profită la maxim de timpul din carantină și transformă doar un simplu hobby sau dorință într-o nouă carieră foarte căutată! 

⏰ 4 Mai, ora 19:00

 


*Linkul pentru webinar va fi trimis pe mail cu 2 ore înainte de începerea lecției demonstrative

Înscrie-te!

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale Politica de Confidențialitate