STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Webinar - Bazele SEO - Introducere în Internet Marketing

Înscrie-te!

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale Politica de Confidențialitate

Webinar - Bazele SEO - Introducere în Internet Marketing

În cadrul webinarului vom vorbi într-un mod practic despre SEO, mai precis:

  • Ce este SEO
  • Scurt Istoric
  • Cum putem face ca un site să apară pe Google
  • De ce ai nevoie să lucrezi în domeniu și mult mai mult!

 

Internet sau Digital Marketing devine una dintre cele mai căutate cariere în domeniul IT. Printre multe alte avantaje și beneficii, un specialist în Digital Marketing are nevoie de doar un calculator și o conexiune la internet pentru a putea lucra, iar biroul poate fi chiar o cafenea ?

 

Internet Marketing nu se rezumă doar la advertising. SEO devine o arie din ce în ce mai importantă pentru orice domeniu. Se poate spune că dacă vrei să exești pe Google, ai nevoie de SEO, iar în cadrul evenimentului, vom prezenta bazele SEO. Pentru a putea fi un specialist în domeniu, un specialist în Internet Marketing trebuia să cunoască și să stăpânească conceptele SEO.

Dacă esti interesat să începi o carieră nouă în Internet Marketing, te așteptăm la webinarul nostru de pe *YouTube!

Ce mai aștepți? Profită la maxim de timpul din carantină și transformă doar un simplu hobby sau dorință într-o nouă carieră foarte căutată! 

 

⏰ 16 Aprilie, ora 19:00

*Linkul pentru webinar va fi trimis pe mail cu 2 ore înainte de începerea lecției demonstrative

Înscrie-te!

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale Politica de Confidențialitate