STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Webinar - WEB Development - Cum se realizează un pop-out

Înscrie-te!

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale Politica de Confidențialitate

Webinar - WEB Development - Cum se realizează un pop-out


Probabil te-ai gândit să începi o nouă carieră ca programator WEB, dar încă nu te-ai decis și dorești să explorezi oportunitățile oferite de domeniul IT.

 

Acum este cel mai bun timp să profiți de webinarul nostru introductiv pentru WEB Development, unde vom vorbi într-un mod practic despre cum se realizează un pop-out pe site.
Mai precis, vom discuta despre:
✔ Scurt istoric a programării WEB
✔ Ce sunt HTML, CSS și JavaScript
✔ Ce sunt un client și un server
✔ Ce trebuie să știm înainte să devenim un programator WEB
✔ Oportunitățile oferite de WEB development și mult mai mult!

Dacă ești interesat să începi o carieră nouă de programator WEB, te așteptăm la webinarul nostru introductiv de pe *YouTube!
Ce mai aștepți? Profită la maxim de timpul din carantină și transformă doar un simplu hobby sau dorință într-o nouă carieră foarte căutată! 

⏰ 22 Mai, ora 17:30

*Linkul pentru webinar va fi trimis pe mail cu 2 ore înainte de începerea lecției demonstrative

**Ca urmare a feedback-ului primit pentru Webinarul de WEB Development, dorim să vă anunțăm că am modificat data și ora evenimentului la cererea dumneavoastră :)

***Astfel, evenimentul va avea loc pe data de 22/05/2020 la ora 17:30. Nu trebuie să vă reînscrieți pentru Webinar, dar dacă nu mai puteți participa, trebuie doar să dați un reply la acest mail pentru a vă anula rezervarea.

Înscrie-te!

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale Politica de Confidențialitate