STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Prin completarea formularului vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul asigurării comunicării și a prestării serviciilor noastre către dumneavoastră, și de a nu se transmite entităților terțe.

Mai multe detalii.

HABARA Ana-Maria-Simona

Software Developer

Absolvent la specializarea:

Software Development

La Step It Academy am avut ocazia sa cunosc profesori care au harul de a preda pentru ca ei iubesc meseria lor. Cred ca sunt foarte importanti primii profesori in acest domeniu. Nota 10 si multumiri lui Cristian si Costin.

Dupa ce am am cercetat piata scolilor pentru a merge la un curs de Software Development, am decis ca Step IT Academy este locul potrivit. Aceasta scoala te formeaza de la 0 in domeniul IT. Cursurile sunt interactive, pentru toate varstele iar programul este unul flexibil. 
La Step It Academy am avut ocazia sa cunosc profesori care au harul de a preda pentru ca ei iubesc meseria lor.
Cred ca sunt foarte importanti primii profesori in acest domeniu.
Nota 10 si multumiri lui Cristian si Costin.

Lasă-ne numărul și te sunăm noi!
Cursuri Online
Cursurile nu se suspendă. Trecem în #online cu toate programele STEP :)

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații juridice