STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Prin completarea formularului vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul asigurării comunicării și a prestării serviciilor noastre către dumneavoastră, și de a nu se transmite entităților terțe.

Mai multe detalii.

Madalina-Alexandra HONDRU

Front End Developer

Absolvent la specializarea:

Web Development

M-am înscris la cursurile academiei StepIT după un research intens, cu dorința de a învața dar cu speranțe mici ( gândindu-ma cum se fac lucrurile la noi in România ). Am avut parte însă de marea surpriza: profesori dedicați, cu experiența, platforma online unde poți accesa toate materialele de care ai nevoie, susținere morala mai mult decât faci tu fata

M-am înscris la cursurile academiei StepIT după un research intens, cu dorința de a învața dar cu speranțe mici ( gândindu-ma cum se fac lucrurile la noi in România ). Am avut parte însă de marea surpriza: profesori dedicați, cu experiența, platforma online unde poți accesa toate materialele de care ai nevoie, susținere morala mai mult decât faci tu fata ideea e ca participarea si implicarea la aceste cursuri mi-au schimbat viața ( domeniul de activitate, gândirea și motivația ). Așa ca daca te gândești sa urmezi unul dintre modulele de la StepIT - nu mai aștepta, nu mai caută! Push the button NOW!

Lasă-ne numărul și te sunăm noi!
Cursuri Online
Cursurile nu se suspendă. Trecem în #online cu toate programele STEP :)

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații juridice