STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Teodora Pintea

Graphic Designer:

Absolvent la specializarea:

Graphic Design

Cel mai mult mi-a placut faptul ca am putut invata cum se utilizeaza toate tool-urile programelor in timpul cursului si le-am aprofundat realizand temele pentru acasa. Este un pas important pentru persoanele care doresc sa se specializeze in graphic design, realizand proiectele personale. Este o alternativa mult mai eficienta decat tutorialele online, deoarece putem pune intrebari in timp real si ne putem confrunta cu un profesor. As recomanda tuturor prietenilor care nu cunosc acest domeniu si doresc sa se familiarizeze cu el intr-o maniera interactiva si relaxata. As recomanda sa se inscrie la acest curs, indiferent daca este un simplu hobby sau pentru locul de munca.

 

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate