STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Prin completarea formularului vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul asigurării comunicării și a prestării serviciilor noastre către dumneavoastră, și de a nu se transmite entităților terțe.

Mai multe detalii.

Testimoniale

Alina Ciubat

Absolvent al cursului „Curs WordPress. Un Magazin Online de la 0” 2021

Specializare: WordPress. Un magazin online de la 0

Acolo unde au fost neînțelegeri, ne-a ajutat si ne-a explicat.

Elena-Florentina Coadă

Absolvent al cursului „Online SMM. Secretele targetării pe Facebook și Instagram” 2021

Specializare: Online SMM. Secretele targetării pe Facebook și Instagram

Carmen Chersin

Absolvent al cursului „Internet Marketing”

Specializare: Internet Marketing

Înscrierea la acest curs a reprezentat o alegere foarte bună în cariera mea, care mi-a arătat o altă cale de urmat mai departe. Am întâlnit un trainer cu experiență, cunoștințe vaste, dornic sa ne ajute și sa ne îndrume. Cele 6 luni pe care le-am petrecut la acest curs mi-au dat ocazia să leg prietenii; s-a creat o atmosfera prietenoasă și cu un vibe bun.. Am invatat lucruri practice, am avut teme, proiecte și am reușit sa asimilez multe cunoștințe noi. Cursul a fost foarte interesant, recomand!

Lasă-ne numărul și te sunăm noi!
Curs de toamnă!
Au început înscrierile de toamnă pentru toate cursurile STEP IT❗ Dă un simplu click aici și alege cursul potrivit pentru tine?

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații juridice