STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Prin completarea formularului vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul asigurării comunicării și a prestării serviciilor noastre către dumneavoastră, și de a nu se transmite entităților terțe.

Mai multe detalii.

Testimoniale

Marius Adrian Pordea

Absolvent al cursului „WordPress. Un magazin online de la 0

Specializare: WordPress. Un magazin online de la 0

Cursul a fost foarte bine structurat, a oferit posibilitatea de a pune în practica informațiile transmise de către trainerul nostru Daniel Pană, căruia doresc să-i mulțumesc pentru profesionalismul demonstrat pe toată durata cursului.  Pentru mine a fost o experiență utilă, în urma căreia cu siguranță se vor vedea rezultate pozitive în viitorul cât mai apropiat.  Recomand tuturor celor care vor o experiență în plus sau care-și doresc sa aprofundeze cunoștințele Wordpress ca și în cazul meu, să participe cu încredere la cursurile oferite de către Step It Academy. Multumesc Daniel Pană, multumesc Step It Academy.

Alexandra Filip

Absolvent al cursului „WordPress. Un magazin online de la 0

Specializare: WordPress. Un magazin online de la 0

Acest curs este plin de informații utile și mai ales de un super profesor care mereu este dispus să te învețe ceva nou.  Aici am învățat că partea practica este cea mai importantă și de aceea apreciez faptul că mereu după fiecare curs aveam ceva de pus în practică în așa fel sa repetam ceea ce am învățat Mulțumim din suflet domnului profesor pentru răbdarea acordată și mai ales informațiile oferite - au fost de mare folos Acest curs poate reprezenta un prim pas în cariera unui om în domeniul web development Raport calitate preț excelent. Aici pui bazele și te ajută să îți poți clădi cariera de web developer.  Apreciez enorm prezentarea de ui/ux design

Ion Buzoianu

Sport Print Team - Manager

Specializare: WordPress. Un magazin online de la 0

Cursul de WordPress este foarte bine structurat. Prin el am pus bazele realizării site-urilor pe platforma WordPress. Mulțumesc instructorului Dan Pană care a avut răbdarea necesară să ne învețe și să ne răspundă de fiecare dată, prompt, cand am pus întrebari sau am întampinat probleme. Asteptam si alte cursuri le fel de interesante!

Lasă-ne numărul și te sunăm noi!
Cursuri Online
Toate programele oferite de STEP IT Academy sunt disponibile exclusiv #online în această perioadă :)

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații juridice