STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Prin completarea formularului vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul asigurării comunicării și a prestării serviciilor noastre către dumneavoastră, și de a nu se transmite persoanelor terțe.

Mai multe detalii.

Testimoniale

Andrei Alexie

Promoția: 2018

Specializare:

Graphic Design

Am luat cea mai inteleapta decizie atunci cand am ales sa merg la Step It. Un loc extraordinar cu oameni nemaipomeniti. Am invatat exact ceea ce aveam nevoie pentru cariera mea. Recomand tuturor!

Croitoru Andreea-Petronela

Promoția: 2019

Specializare:

Graphic Design

Prin STEP IT am reusit sa-mi dezvolt o noua pasiune. In cei doi ani, am reusit it sa-mi dezvolt abilitatile creative, sa acumulez usor notiunile de graphic design si sa-mi dau seama ca acesta e domeniul in care vreau sa activez. In ceea ce priveste cursurile, mi-a placut foarte mult faptul ca se pune accentul pe proiecte practice si ca s-a acordat timp suficient pentru a intelege cum functioneaza fiecare program.

Obreja Ruxandra-Elena

Promoția: 2019

Specializare:

Graphic Design

Cursul m-a ajutat sa-mi ating scopul de a folosi noi programe si de a-mi exprima mai usor ideile de grafica. A fost un curs bine structurat care a reusit sa ne capteze atentia. Cu siguranta cunostintele acumulate imi vor fi de mare folos in dezvoltarea profesionala.

Solicitați un apel înapoi

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații juridice