STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Visinescu David Andrei

Absolvent al cursului de Graphic Design: Anul 2023

Absolvent la specializarea:

Ce te-a motivat să te înscrii la cursurile oferite de Academia STEP IT?

Pasiunea pentru graphic design

Cum ai descrie metodele de predare utilizate de traineri?

Eficiență 100%, trainerii, prin răbdarea lor remarcabilă, se dedică fiecărui participant la curs, oferind asistență inclusiv în gestionarea proiectelor și dezvoltarea ideilor personale. Această abordare merită cu adevărat apreciere.

Care este cel mai provocator și de succes proiect lucrat în cadrul cursului?

Având în vedere că advertising-ul reprezintă domeniul meu de interes predilect, proiectul care mi-a captat cel mai mult atenția mea a fost crearea posterului pentru evenimentul cu sneakersi.

Care a fost cea mai valoroasă parte a experienței tale la Academia STEP IT?

Consider că Step IT Academy mi-a oferit oportunitatea de a-mi dezvolta pasiunea pentru design grafic și de a explora preferințele mele în acest domeniu.

Ai recomanda cursurile Academiei STEP IT altor persoane interesate?  De ce?

Cu certitudine, deoarece consider că Step IT reprezintă locul ideal pentru a-ți dezvolta pasiunea într-un mediu prietenos, la un cost accesibil.

Ce sfaturi le puteți da studenților ce în prezent studiază sau vor urma sa studieze la STEP IT Academy?

Atât pentru studenții actuali ai academiei, cât și pentru cei care intenționează să se înscrie la Step IT Academy, îi îndemn să acorde atenție deosebită fiecărui moment în timpul cursului, deoarece se desfășoară activități esențiale ce contribuie la fundamentarea cunoștințelor în graphic design, oportunități ce nu sunt întâlnite în mod obișnuit. De asemenea, îi încurajez să se bucure de fiecare etapă a acestei experiențe de învățare.

 

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate