STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Dutulescu Ana-Bianca

Absolvent al cursului de Front-End development:

Absolvent la specializarea:

Am terminat in anul 2023 cursul de Front End Developer la Step It Academy. Nu eram chiar familiarizata cu acest domeniu avand in vedere ca am terminat Facultatea de Drept in cadrul Universitatii din Bucuresti, un domeniu total diferit de cursul pe care l-am urmat. 
Probabil va intrebati de ce am vrut sa fac un asemenea curs? Ei bine, intotdeauna e bine sa fii deschis catre noi oportunitati, noi orizonturi si nu se stie niciodata cand o reconversie profesionala e bine venita. 
Cursul mi-a deschis ochii catre posibilitatea de a profesa in domeniul IT. Am luat-o ca pe o pasiune si odata cu cursul, aceasta pasiune mi-a deschis ,,apetitul” catre posibilitatea de a-mi dezvolta abilitatile in timpul liber, dincolo de jobul in domeniul juridic, poate un job part-time, poate lucru pe cont propriu. 

Va recomand cu incredere acest curs indiferent daca aveti sau nu cunostinte in domeniu. Totul incepe de la 0 si astfel puteti prinde notiunile foarte usor.

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate