STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Zaval Marius-Cristian

Absolvent al cursului de Python 2023:

Absolvent la specializarea:

Am avut privilegiul de a urma cursul de programare în Python la Academia Step it și pot spune cu încredere că a fost o experiență remarcabilă. Am ales acest curs pentru a învăța programare Python de la zero, și nu am fost dezamăgit deloc.

Instructorii au fost extrem de competenți și pasionați. Mi-au făcut ușor să înțeleg conceptele de bază și să trec la niveluri mai avansate de programare. Structura cursului a fost bine gândită, iar resursele oferite, precum materialele de studiu și exercițiile practice, au fost de mare ajutor.

Ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost atenția acordată fiecărui student. Am simțit mereu că am avut sprijinul necesar pentru a învăța și a progresa. De asemenea, am fost încurajat să lucrez la proiecte practice, ceea ce a consolidat învățarea mea.

În final, rezultatele sunt evidente. După ce am absolvit cursul, am câștigat încredere în abilitățile mele de programare Python și am reușit să aplic aceste cunoștințe într-un proiect personal. Recomand cu căldură Academia Step it tuturor celor care doresc să învețe programare Python într-un mediu prietenos și profesionist.

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate