STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Prin completarea formularului vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul asigurării comunicării și a prestării serviciilor noastre către dumneavoastră, și de a nu se transmite persoanelor terțe.

Mai multe detalii.

Blog

Blog

#Toate subiectele

Experiențele cursanților Step IT Academy

Am înființat în România școala Step IT cu scopul de a oferi acces la cursuri specializate de cea mai înaltă calitate. În cei peste 10 ani de activitate fiecare cursant ce ne-a trecut pragul a devenit prietenul nostru și ne-am dorit să îi oferim o experiență completă din toate punctele de vedere. Astăzi vă prezentăm poveştile de succes a doi foşti cursanţi Step IT, pe care i-am întrebat despre întreaga experienţă a lor în cadrul şcolii noastre.

Află mai multe

De vorbă cu bloggerul Cristian China Birta despre ”Scrisul Viitorului” la Junior Computer Academy

Află mai multe

STEP IT Academy câștigă premiul cel mare la Cisco Networking Academy

Află mai multe

Cum poți stimula gândirea antreprenorială a copilului tău?

Află mai multe

IT-ul nu are gen: top domenii tehnice în care și femeile fac carieră

Află mai multe

Top 5 activități pentru copii care dezvoltă gândirea logică și analitică

Află mai multe
Solicitați un apel înapoi

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații juridice