STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Curs FIZIC sau ONLINE

Programare InteIigenta Artificiala cu Python

Deveniți expert în domeniul cu cel mai mare potențial de viitor.

Domeniul IT esențial pentru viitor

Dezvoltarea aplicațiilor bazate pe inteligență artificială reprezintă un trend principal în sectorul IT, anticipându-se o creștere semnificativă a cererii în viitor.

Prin Machine Learning, puteți automatiza fluxurile de lucru, efectua previziuni exacte, analiza date, extrage informații valoroase pentru afaceri, estima venituri și cheltuieli, dezvolta servicii noi și lansa startup-uri.

De ce să faci acest curs?

Expertiză Universală
Inteligența artificială: esențială în domenii variate, de la jocuri și medicină, la transport, media, robotică, analiză de afaceri, IoT, divertisment și sport
Libertate de Mișcare
Crearea de aplicații cu inteligența artificială necesită doar un laptop și o conexiune la internet, oferindu-vă libertatea de a lucra de oriunde din lume, fără restricțiile unui spațiu de birou tradițional.
Creșterea continuă a venitului
Salariul minim pentru un specialist în inteligență artificială variază între 1000+ și 4000+ de dolari pe lună. În acest domeniu, posibilitățile de câștig sunt nelimitate, reflectând direct abilitățile și dedicarea profesională a fiecărui individ.
Posibilitatea de a te angaja imediat după curs
Viitorul este reprezentat de rețelele neuronale, iar cererea de specialiști în domeniul tehnologiilor de inteligență artificială crește pe zi ce trece.

În cadrul cursului, vei învăța:

Dezvoltarea de rețele neuronale artificiale

Să programezi în unul dintre cele mai populare limbaje de programare - Python

Aplicarea tehnologiilor de viziune computerizată

Dezvoltarea sistemelor de recomandare după modelul Netflix și Spotify

Crearea de sisteme de analiză a conținutului

Analiza datelor pentru a extrage informații

Proiecția financiară a veniturilor și cheltuielilor

Să utilizeze inteligența artificială în orice domeniu de activitate

Cum să reușești ca un profesionist într-un domeniu foarte solicitat și bine plătit

Pentru cine ar fi potrivit acest curs?

Specialiștilor IT
Vă oferim șansa să vă îmbogățiți cunoștințele sau să îmbrățișați o nouă direcție profesională. De asemenea, veți avea oportunitatea de a vă descoperi pe voi înșivă într-un mod nou și să învățați cum să folosiți inteligența artificială pentru a aborda diverse probleme.
Experților din domenii non-IT
Dacă sunteți în căutarea unei schimbări în carieră și doriți să vă îmbunătățiți veniturile, programarea Python și dezvoltarea competențelor în inteligență artificială reprezintă o tranziție accesibilă către industria IT
Celor ce încă studiază
Dacă încă ești student sau elev, vei acumula cunoștințe și experiență practică într-o profesie cu perspective de viitor, învățând să utilizezi tehnologiile tot mai solicitate pe piață.
Persoanelor ce doresc o carieră in IT
Acest curs oferă oportunitatea unică de a dobândi competențele necesare pentru a excela într-unul dintre cele mai dinamice și în creștere domenii ale momentului. Vă veți familiariza cu tehnologiile de ultimă oră și veți învăța cum să aplicați soluții inovative pentru probleme reale.

Programa de curs

Programul abordează în detaliu toate subiectele cheie ale programării inteligenței artificiale cu Python

Partea I: Programare în Python

Ce este programarea, o introducere în limbajul de programare Python

Tipuri de date, variabile și structuri de sintaxă

Operatori logici

Ciclurile in Python

Liste, Siruri de caractere

Funcții, Module

Funcții de Sortare și Căutare

Tupluri, Seturi, Dicționare

Fișiere

OOP

Structuri de date

Încapsularea datelor

Programare paralelă, multithreaded și network programming

Introducere în baze de date

Utilizarea bazelor de date în Python

Partea II: Inteligența artificială

Introducere în inteligența artificială și știința datelor

Prelucrarea și analiza datelor

Algoritmi de învățare ghidată

Fundamentele rețelelor neuronale

Rețele neuronale în viziunea computerizată

Procesarea limbajului natural

Autoînvățare

La finalul cursului veți primi o diplomă recunoscută la nivel internațional.

Încă din 1999, STEP IT Academy se evidențiază în sectorul educațional, oferind programe de certificare recunoscute internațional, disponibile atât în România, cât și global. Angajamentul nostru constant spre excelență este reflectat prin cursurile noastre profesionale de top, concepute pentru a împărtăși cunoștințe și competențe esențiale în domeniul IT.
După finalizarea cursului, veți obține o diplomă internațională emisă de Academia STEP IT, care atestă calificările dvs. și vă deschide porțile pentru oportunități de angajare la nivel global.

Transformați-vă cariera și deveniți expert în inteligență artificială în numai 10 luni! Nu ratați această ocazie unică de a face un salt uriaș în cariera dumneavoastră.

Forme de studiu

Formatul studiilor și prețurile

Artificial Intelligence with Python

Program
de 2 ori pe saptamana
durata
10 luni
Varsta
de la 18 ani
Ora lecției:
19:00 - 21:00

Plata in rate

877 RON/lunar
Pentru plata lunara

Plata integrala

833 RON/lunar
În condițiile de plată
tot cursul: 8 330 RON
Când plătiți integral: 8 330 RON
De ce sa ne alegeti pe noi?
Începând cu anul 1999, în perioada de ascensiune a industriei IT, STEP IT Academy a jucat un rol fundamental în educația și formarea specialiștilor IT, de la programatori la web designeri. În prezent, ne concentrăm pe formarea de competențe specifice orientate spre rezolvarea problemelor de afaceri și eficientizarea proceselor de afaceri pentru a răspunde cerințelor dinamice ale angajatorilor din domeniul IT. Ne mândrim cu pregătirea studenților nu doar cu cunoștințe tehnice, ci și cu competențe ce pot fi aplicate în mediul de afaceri actual.

Computer Academy IT STEP și-a început activitățile în 1999, când industria IT abia începea să se dezvolte și să câștige popularitate. De atunci, pregătim programatori, web designeri și alți specialiști IT.

Astăzi, continuăm să dezvoltăm și să dotăm studenții cu abilitățile de care au nevoie angajatorii și întreprinderile moderne - fără teorie uscată. Angajatorii au nevoie de competență în rezolvarea sarcinilor de lucru și de configurația potrivită pentru implementarea proceselor de afaceri.

0

Țări

0

Filiale

0

Studenți

0

Profesori

0

Absolvenți

Ești gata să te apuci de învățat?

Completați acum formularul de înscriere! Echipa noastră vă va contacta pentru a discuta detaliile programului de curs și pentru a vă asigura locul în grupa dorită. Nu ratați șansa de a vă dezvolta profesional!

Întrebări frecvente

Pentru cine este dedicat acest curs?

Cursul nostru este conceput pentru cei care intenționează să devină experți în inteligență artificială, să stăpânească limbajul de programare Python și să devină specialiști în rezolvarea problemelor complexe.

Primesc diploma la finalul cursului?

La finalizarea cursului, veți obține un certificat internațional recunoscut, care validează competențele profesionale dobândite.

Pot efectua temele sau exercițiile la sediul Academiei?

Da, este posibil. Trebuie să informați conducerea dacă doriți să veniți la Academie pentru a lucra, iar în funcție de disponibilitate, vi se va oferi o opțiune.

Ce documente am nevoie pentru a mă înscrie la curs?

Pentru înscrierea la curs, procedura diferă în funcție de vârstă. Adulții (peste 18 ani) trebuie să trimită o copie a buletinului prin e-mail, bucharest@itstep.org, către Academie sau prin WhatsApp echipei de vânzări. Minorii (sub 18 ani) necesită consimțământul părintelui. După primirea acestor documente, vi se va întocmi contractul de studii, permițându-vă participarea la curs conform orarului și perioadei stabilite în contract.

Cum se desfasoara cursul?

Puteți participa la cursurile noastre fie fizic, la sediul nostru, fie online, oriunde vă aflați. Odată ce începeți un curs, vi se va atribui automat un nume de utilizator și o parolă pe care le veți folosi pentru a accesa platformele noastre de studiu.

Care sunt condițiile de eligibilitate pentru a urma cursurile? Există vârsta minimă sau cunoștințe prealabile necesare?

Oricine are vârsta de peste 15 ani poate participa la cursul nostru, fără a fi necesară o pregătire anterioară specifică.

start_study

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate