STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Prin completarea formularului vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul asigurării comunicării și a prestării serviciilor noastre către dumneavoastră, și de a nu se transmite entităților terțe.

Mai multe detalii.

Cursuri

Cursuri de specializare în IT

Abilitățile și cunoștințele dobândite în cadrul academiei vă pot asigura un loc de muncă atât în companii locale mari, cât și în corporații internaționale. Puteți obține o diplomă recunoscută la nivel internațional, certificate Microsoft, Cisco, Autodesk dar și un portofoliu care să vă ajute la angajare.

Cursuri profesionale

Cursuri profesionale

Aceste programe sunt elaborate pentru cei care știu exact ce doresc, obținerea de cunoștințe și informații de specialitate. Pe parcursul programului, studentul dobândește o bază teoretică, dar și experiență practică.

Lasă-ne numărul și te sunăm noi!
Curs de toamnă!
Au început înscrierile de toamnă pentru toate cursurile STEP IT❗ Dă un simplu click aici și alege cursul potrivit pentru tine?

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații juridice