STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Prin completarea formularului vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul asigurării comunicării și a prestării serviciilor noastre către dumneavoastră, și de a nu se transmite entităților terțe.

Mai multe detalii.

MARINESCU Marie-Jeanne

Graphic Designer

Absolvent la specializarea:

Graphic Design

Orele au fost intotdeauna bazate pe practica si foarte captivante, profesorii s-au asigurat mereu ca noi toti puteam tine pasul cu volumul de informatii oferit si ne-au sprijinit in crearea unui portofoliu pe care sa-l putem folosi mai tarziu.

Ma numesc Marie-Jeanne, am 37 de ani, o experienta profesionala care nu imi aducea cele mai mari satisfactii, asa ca, in urma cu aproape doi ani, am decis ca e timpul sa ma reinventez, sa fac ceva nou si, cel mai important, din pasiune.

Am inceput sa caut si nu mi-a luat mult pana am descoperit cursul de Grafica si Design de la STEP IT ACADEMY.
Desi era un domeniu complet nou pentru mine si nu mi-a fost foarte usor sa ies din zona de confort, acum pot spune ca a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o.

M-a atras foarte mult diversitatea programei acestui curs, faptul ca, spre deosebire de alte centre de invatamant, unde mergi si inveti o singura singura aplicatie intr-un timp destul de limitat, STEP IT oferea o gama larga de programe de studiu, de la pachetul Adobe (Photoshop, Illustrator si InDesign), la Web Design, grafica 3D, editare video, efecte speciale si asa mai departe.

Orele au fost intotdeauna bazate pe practica si foarte captivante, profesorii s-au asigurat mereu ca noi toti puteam tine pasul cu volumul de informatii oferit si ne-au sprijinit in crearea unui portofoliu pe care sa-l putem folosi mai tarziu, cand ne cautam un loc de munca in domeniul pe care l-am ales.

Cursurile STEP IT reprezinta o alternativa minunata pentru toti cei care cauta sa se redescopere, sa invete ceva nou si sa isi exploreze latura creativa.

Lasă-ne numărul și te sunăm noi!
Cursuri Online
Cursurile nu se suspendă. Trecem în #online cu toate programele STEP :)

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații juridice