STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

ШАГ логотип

Cum să alegi cea mai bună tabără de vară pentru copilul tău?

Anca Ciobotaru

27.07.2022

1682 vederi

Verile pentru copii sunt magice. Perioada de vacanță se suprapune pentru ei pe toata perioada zilelor însorite și călduroase. Nu trebuie să se mai trezească la program, să mai meargă la școală ori să își mai facă lecții zi de zi. 

Multe motive de bucurie, iar începutul vacanței este adesea energic, plin de idei creative și poftă de joacă. Și totuși, de multe ori plictiseala intervine curând, iar magia vacanței dispare puțin câte puțin. Netflix, statul pe canapea toată ziua și jocurile pe telefon sau calculator tind să devină cam singurele activități pentru care copiii au atracție. 

 

Îmbinarea utilului cu plăcutul

 

Ca părinte îți dorești ca cel mic să își petreacă timpul atât într-un mod plăcut pentru el (este copil și are nevoie de joacă), dar și util, constructiv. De exemplu, în loc să stea toată ziua să se joace pe telefon, cum ar fi să învețe să creeze chiar el jocuri interesante pe computer? Sau să aibă parte în același timp atât de distracție și activități antrenante, cât și de sesiuni fascinante de învățare într-un cadru de basm, în mijlocul naturii, departe de agitația și poluarea urbană, unde să își încarce plămânii cu aer curat și soare. 

 


 

A îmbina utilul cu plăcutul este un standard pe care mulți părinți îl vor pentru copiii lor. Din fericire, astăzi există multe opțiuni pentru felul în care un copil își poate petrece timpul liber într-un mod care să îl și încânte, dar și să îl ajute să acumuleze informații foarte folositoare. Cu un pic de planificare a bugetului în avans, taberele de vară dedicate copiilor sunt cea mai inteligentă alegere pe care un părinte o poate face. 

 

De ce trebuie să ții cont înainte să alegi o tabără de vară

 

Înainte să iei o decizie, trebuie de asemenea să stabilești dacă dorești o tabară de zi în orașul în care locuiești sau una cu cazare pe parcursul mai multor zile într-o altă zonă din țară. Acest aspect este unul care influențează atât bugetul, cât și programul de care părinții dispun. Pentru o tabără de zi la sediu, copilul trebuie adus zilnic dimineața și luat seara, de aceea dinamica familiei în perioada respectivă trebuie avută în vedere. 

 

Pe de altă parte, o tabară de vară cu cazare mai multe zile într-o locație din afara orașului în care te afli presupune planuri diferite. Câteva zile cât copilul este plecat îți poți finaliza unele task-uri sau activități pe care nu le-ai fi putut susține cu el acasă. Poți folosi timpul respectiv pentru mai multă odihnă sau reconectare cu partenerul. Tu trebuie doar să îl aduci pe cel mic și să îl preiei din locul stabilit împreună cu organizația care a creat evenimentul. 

 

De asemenea, detaliile legate de ce anume va avea nevoie în tabără, în funcție de zona în care va pleca, trebuie cerute de la organizatori. 

 

 

Când alegi să investești într-o tabară de vară care combină sesiunile de învățare cu distracția și joaca, trebuie să afli și programa pe care copilul tău o va urma alături de profesori și supraveghetori. Ce experiență au trainerii aleși de organizație? Oferă informații de actualitate, pun focusul pe partea de teorie sau practică? Astfel de lucruri trebuie aflate de la început. 

 

Ce tabere de vară educative și pline de distracție oferă STEP IT ACADEMY?

 

Leaderi în domeniul educației IT din 1999, prezenți în 21 de țări din SUA până în Cambodgia, Step IT Academy pune la dispoziție, pe lângă cursuri pentru copii și adulți, tabere de vară la sediu în București sau la Rucăr. Create sub forma unui concept unic, o combinație de sesiuni de învățare cu joacă și activități distractive, taberele Step IT Academy reprezintă modalitatea ideală de a aduce noul în viața unui copil. 

 

Scopul taberelor de vară organizate este îmbinarea stimulării intelectuale cu entuziasmul, curiozitatea, jocurile creative, legarea de prietenii noi și dezvoltarea softskill-urilor (comunicare, socializare, abilitati de prezentare, limbajul corpului, gandire critica si creativa, leadership, spirit de echipa etc). 

 

Taberele Step IT la sediu au o durată de 5 zile, de luni până vineri, de la 9 la 18 cu pauza de masă, gustare și prânz incluse. În prezent, în afara orașului este tabăra de la Rucăr care durează o săptămână, iar prețul include tot: cazare, 3 mese pe zi, gustări, sesiunile de învățare cu profesorul, participarea coordonatorului de tabără, activitățile distractive, petrecerile tematice, drumeții, etc.

 

Următoarele tabere pe care Step IT Academy le organizează sunt:

 

 

01 august - 05 august: Game DEVELOPMENT 

07 august - 13 august Rucar IT Summer Camp

15 august - 19 august: Blogging: Youtube & Instagram

29 august - 2 septembrie: New Technology

 

Pentru mai multe informații și înscrieri:

bucharest@itstep.org

+40 770 401 014

https://bucharest.itstep.org/junior_computer_camps

 DESPRE AUTOR:

Anca Ciobotaru

Marketing Manager, Author, Intuitive artist

Ascensiunea sectorului IT în România și în Europa post-pandemică

Industria IT din România și Europa a înregistrat o creștere exponențială, amplificată de pandemia COVID-19 care a accentuat nevoia de digitalizare. Aceasta a generat o cerere mare de specialiști IT. Step IT Academy răspunde acestor nevoi prin cursuri variate, pregătind eficient viitorii profesioniști în domeniu.

În ultimii ani, industria tehnologiei informației (IT) a cunoscut o creștere exponențială, atât în România, cât și în Europa. Pandemia COVID-19 a accelerat tranziția către digitalizare, iar cererea de specialiști IT a crescut simțitor. Educația în domeniul IT este mai valoroasă ca niciodată. Step IT Academy, oferă oportunități de a învăța programare și alte competențe IT esențiale.  Cererea tot mai mare pentru specialiști IT  Pandemia a creat un puternic impuls pentru digitalizare. Multe companii și-au accelerat procesele de transformare digitală pentru a-și menține operațiunile în timpul restricțiilor. Acest lucru a dus la creșterea cererii de dezvoltatori, specialiști în securitate, graficieni și profesioniști în marketing digital.  Creșterea Sectorului IT în România și Europa  România și-a consolidat poziția de important centru IT în Eu

ШАГ логотип

Reconversia profesională: ce presupune procesul și când e necesar?

Dacă în ultima vreme te surprinzi tot mai des gândindu-te la schimbarea domeniului în care lucrezi și nu îți este prea clar ce ar presupune procesul, atunci acest articol este pentru tine.

Dacă în ultima vreme te surprinzi tot mai des gândindu-te la schimbarea domeniului în care lucrezi și nu îți este prea clar ce ar presupune procesul, atunci acest articol este pentru tine. De ce ar vrea cineva să treacă la un cu totul alt job, într-o zonă de activitate care nu îi este familiară?  Ei bine, sunt câteva motive care ne pot determina să luăm în calcul această variantă.  Un salariu mai mare - aceasta este de cele mai multe ori principala motivație pentru care ne gândim să facem trecerea la un domeniu profesional diferit.  Ne dorim o schimbare radicală - uneori, după ce ani de zile am profesat în aceeași direcție, făcând aceleași lucruri pe care le știm cel mai bine, poate apărea nevoia de nou, de reprofilare și odată cu ea apare și entuziasmul (dar și frica) inițierii unei schimbări masive în viața noastră. Când ceea ce faci în prezent nu te &ici

ШАГ логотип

Cum să alegi cea mai bună tabără de vară pentru copilul tău?

Verile pentru copii sunt magice. Perioada de vacanță se suprapune pentru ei pe toata perioada zilelor însorite și călduroase. Nu trebuie să se mai trezească la program, să mai meargă la școală ori să își mai facă lecții zi de zi.

Verile pentru copii sunt magice. Perioada de vacanță se suprapune pentru ei pe toata perioada zilelor însorite și călduroase. Nu trebuie să se mai trezească la program, să mai meargă la școală ori să își mai facă lecții zi de zi.  Multe motive de bucurie, iar începutul vacanței este adesea energic, plin de idei creative și poftă de joacă. Și totuși, de multe ori plictiseala intervine curând, iar magia vacanței dispare puțin câte puțin. Netflix, statul pe canapea toată ziua și jocurile pe telefon sau calculator tind să devină cam singurele activități pentru care copiii au atracție.    Îmbinarea utilului cu plăcutul   Ca părinte îți dorești ca cel mic să își petreacă timpul atât într-un mod plăcut pentru el (este copil și are nevoie de joacă), dar și util, constructiv. De exemplu, în loc să stea toată ziua să se joace pe telefon, cum ar fi să învețe să

ШАГ логотип

STEP IT Academy câștigă premiul cel mare la Cisco Networking Academy

Atena a găzduit în 2019, pe 15 noiembrie, Summit-ul Internațional al Partenerilor Cisco. În cadrul evenimentului au fost înmânate premiile câștigătorilor concursului Cisco ASC Partner Rewards Program. Step IT Academy s-a bucurat de acordarea a două premii în cadrul prestigiosului concurs Cisco Networking Academy. Alături de diploma “Premier+ Partner”, oferită pentru contribuția remarcabilă la succesul studenților și trainerilor, academiei noastre i-a fost oferit și premiul cel mare al concursului — Certificate of Recognition as a Premier + Partner in the ASC Rewards Program. Odată cu acordarea acestui premiu, Step IT Academy a obținut un statut special - de “Premier+ Partner” — ca rezultat al serviciilor de instruire în cadrul comunității Cisco Networking Academy, dar și pentru sprijinul acordat generațiilor viitoare de creativi din domeniu, ce urmează să găsească cele mai bune soluții pentru probleme

ШАГ логотип

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate