STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Balcos Anca Ioana

Federatia Romana de Polo: Colaborare

Absolvent la specializarea:

Dupa ce am terminat cursul de aproape jumatate de an am putut observa foarte clar cum m a ajutat din multe puncte de vedere. Pe langa faptul ca da, stiu sa lucrez in  adobe, interactiunea cu profesorii a fost extrem de valoroasa deoarece erau porfesionisti care nu se limitau la predat si atat. Mereu ne  dadeau sfaturi despre viitoarea cariera, ce limite sa punem, cum se ne comportam in anumite situatii, iar asta nu gasesti pe internet sau intr un videoclip oarecare, ceea ce mi a deschis mult mintea spre viitoarele oportunitati.

Sunt mandra sa spun ca am reusit sa obtin o colaborare cu Federatia Romana de Polo pentru campionatul national din vara unde voi participa in echipa de graficieni, iar asta s a datorat a tot ceea ce am invatat de la curs. 

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate