STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Daria Antonescu

Absolvent al cursului „Online SMM. Secretele targetării pe Facebook și Instagram”:

Absolvent la specializarea:

Online SMM. Secretele targetării pe Facebook și Instagram

Personal, mai participasem la un curs despre branding, mission statement, brand value, valuation, dar cred ca e important și pentru restul participanților să aibă idee de lucrurile acestea de bază, deci nu mă pot plânge că a fost un pic plictisitor la început. Este necesara teoria si pentru ceilalti colegi! 
 
Am apreciat enorm atunci cand profesorul, Dan Pană, ne-a acordat feedback individual în legatura cu website-urile si paginile noastre de social media deja existente, depășind în acest fel programa cursului. 
 
Domnul profesor m-a motivat sa creez o pagina de social media pentru hotelul nostru și a sugerat sa fim mai activi pe rețelele de socializare postând constant poze de calitate (vă las un link către pagina nouă a hotelului pentru cei interesati: https://www.instagram.com/guesthouse_samedru/). 
 
Sunt recunoscatoare pentru toate sfaturile și consider ca au adus un plus hotelului nostru! Am primit deja ft multe cereri prin intermediul Instagram, facebook ads. 
Recomand acest curs cu încredere! Mulțumesc!