STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Laura Mădălina

Absolvent al cursului „Online SMM. Secretele targetării pe Facebook și Instagram”:

Absolvent la specializarea:

Online SMM. Secretele targetării pe Facebook și Instagram

Pe partea de social media, aveam noțiuni generale până la acest curs. Cunoșteam tehnici de redactare ale textelor de vânzare, reguli de bază și știam cum pot să îmi creez un public țintă. Asta a fost partea frumoasă. 
 
La curs am aflat cum arată, de fapt, scheletul. Ce mecanisme sunt în spate și cum mă pot folosi de anumite instrumente pentru a crea reclame sau a le îmbunătăți pe cele existente. Să spunem că asta este partea urâtă, dar necesară - analiza. Analiză. Analizăăă! Necesar. Îmi tot repet asta, mai ales că sunt o fire mai boemă. Trebuie sa fiu răbdătoare și convingătoare cu mine. 
 
Dan mi-a dat impresia că este ușor tot. Este foarte supportive și are abilități bune de predare. Experiența sunt sigură că îl ajută. Să curgă succesul peste tot ce își propune! 
 
Recomand acest curs. Este încă o treaptă pe care o urci în acest domeniu. 
Recomand acest curs. Investiția în propria persoană este cea mai bună investiție. 
Recomand acest curs. Oamenii care fac parte din proiect sunt dedicați. 

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate