STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Marius Adrian Pordea

Absolvent al cursului „WordPress. Un magazin online de la 0:

Absolvent la specializarea:

WordPress. Un magazin online de la 0

Cursul a fost foarte bine structurat, a oferit posibilitatea de a pune în practica informațiile transmise de către trainerul nostru Daniel Pană, căruia doresc să-i mulțumesc pentru profesionalismul demonstrat pe toată durata cursului.  Pentru mine a fost o experiență utilă, în urma căreia cu siguranță se vor vedea rezultate pozitive în viitorul cât mai apropiat. 

Recomand tuturor celor care vor o experiență în plus sau care-și doresc sa aprofundeze cunoștințele Wordpress ca și în cazul meu, să participe cu încredere la cursurile oferite de către Step It Academy.

Multumesc Daniel Pană, multumesc Step It Academy.
 

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate