STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Secosan Anca-Stefania

Graphic Designer:

Absolvent la specializarea:

Graphic Design

Acest curs este tot ce imi doream sa fac inca de acum 10 ani cand cochetam cu desenul pe calculator.  Am amanat pasiunea an de an pana cand m aflat de StepIT. M-am inscris cu entuziasm dar aveam si o mica spaima, intoarcerea pe bancile scolii dupa atata timp. La step IT sunt colegi minunati, profesori  talentati si atmosfera de scoala vesela dar cu folos. Spaima de examene a fost lucrul care mi-a dat cele mai mari cosmaruri, acum zambesc cand ma gandesc la zilele acelea.  Examenele te ajuta sa aflii ce mai trebuie sa inveti...ce ti-a scapat si aici oricand poti spune fara sa fi certat " Profu, mai explicati odata?" Recomand acest curs oricui vrea sa invete o meserie creativa si frumoasa. Studentii de aici nu au varsta, doar un prenume, sau o porecla draguta. Am ajutat o blogarita sa-si inveseleasca blogul cu desenele mele. Mi-a dat curaj sa particip si la alte proiecte. Oricine e interest de acest curs sa nu mai stea pe ganduri, aici la incep visuri si se cladesc cariere.