STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Prin completarea formularului vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul asigurării comunicării și a prestării serviciilor noastre către dumneavoastră, și de a nu se transmite entităților terțe.

Mai multe detalii.

Stoica Valentin-Dragos

Front End Developer

Absolvent la specializarea:

Web Development

Cel putin la grupele de adulti, ai libertatea de a fi tu insuti, fara sa te mustreze profesorul pe care-l ai. Nu trebuie sa-ti fie teama de nelamuririle care iti vin pe parcurs. Profesorul iti va clarifica orice detaliu.

Inca din primele cursuri la care iei parte, este evitata ideea de a te simti ca la scoala. Cel putin la grupele de adulti, ai libertatea de a fi tu insuti, fara sa te mustreze profesorul pe care-l ai. Nu trebuie sa-ti fie teama de nelamuririle care iti vin pe parcurs. Profesorul iti va clarifica orice detaliu, incurajand de asemenea cursantii sa se ajute intre ei la nevoie. In cazul unei neclaritati sau a unei verificari a ceea ce ai realizat in cod, profesorul te sustine in mod activ, tinand cont atat de timpul, cat si de numarul de persoane care au nevoie de ajutor.

Lasă-ne numărul și te sunăm noi!
Cursuri Online
Cursurile nu se suspendă. Trecem în #online cu toate programele STEP :)

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații juridice