STEP IT Academy! Studiem din 1999. Educație computerizată de înaltă calitate pentru adulți și copii. Pregătim programatori, designeri și ingineri de rețea pentru o viitoare carieră în IT. Vă ajutăm să deprindeți abilități ce nu pot fi înlocuite de inteligența artificială. Pe lângă cunoștințele de profil, vă învățăm să elaborați proiecte reale, să rezolvați task-uri actuale lucrând în echipă dar și individual.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

phone_validation_text
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Prin completarea formularului vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul asigurării comunicării și a prestării serviciilor noastre către dumneavoastră, și de a nu se transmite entităților terțe.

Mai multe detalii.

Experiențele cursanților Step IT Academy

Am înființat în România școala Step IT cu scopul de a oferi acces la cursuri specializate de cea mai înaltă calitate. În cei peste 10 ani de activitate fiecare cursant ce ne-a trecut pragul a devenit prietenul nostru și ne-am dorit să îi oferim o experiență completă din toate punctele de vedere.

Astăzi vă prezentăm poveştile de succes a doi foşti cursanţi Step IT, pe care i-am întrebat despre întreaga experienţă a lor în cadrul şcolii noastre.

 

Primul intervievat a fost Claudiu Stroe, absolvent al cursului de Web Development, care s-a angajat ca Front-End Developer la SparkWare Technologies imediat după terminarea cursului.

 

1. De ce ai ales cursurile Step IT?

Am ales cursurile Step IT datorită programei de studiu ce trece detaliat prin toate modulele necesare pentru a crea un website de la 0. 

 

2. Ce curs ai urmat în cadrul școlii?

Am urmat cursul de Web Development predat de Florin Maximciuc.

 

3. Cum ţi s-a părut cursul din punct de vedere structură a informaţiei?

Cursul a fost structurat foarte bine, Florin ne-a explicat foarte clar tot ce ţine de crearea şi design-ul unui website cât şi de promovarea acestuia.

 

4. Care a fost prima ta impresie despre modulul studiat? 

De la primele cursuri am fost foarte mulţumit de alegerea făcută şi am ramas impresionat de atmosfera şi de oamenii extraordinari de aici.

 

5. Ce ai învăţat urmând cursul Step IT?

Urmând cursul de Web Development de la Step IT am învăţat tot ce ţine de crearea şi design-ul unui website, cât şi promovarea lui.

 

6. Cum te-a ajutat în cariera ta urmarea cursului?

Acest curs este un bun început pentru o carieră în domeniul IT. Datorită acestui curs am reuşit să obţin un job ca front-end developer chiar de la primul interviu.

 

7. Ce ţi-a plăcut cel mai mult la cursul urmat în cadrul școlii Step IT?

Cel mai mult mi-a plăcut programa de curs, dar şi trainerii care sunt nişte oameni extraordinari ce ne-au explicat foarte bine tot ce ţine de crearea unui website. 

 

8. Dacă ar trebui să descrii Step IT în 3 cuvinte, care ar fi acestea?

Dacă ar fi să descriu în trei cuvinte experiența avută la Step IT aș spune:

profesionalism, seriozitate şi profunzime.

 

9. Ai recomanda cursul Step IT? Dacă da, de ce l-ai recomanda?

Recomand cursul de Web Development tuturor persoanelor ce vor un bun început în domeniul IT, academia are traineri foarte experimentaţi, explicând cu uşurinţă fiecare pas în crearea şi design-ul unui website.

 

Următorul nostru intervievat a fost Răzvan Ioniţă, unul dintre absolvenţii cursului de Graphic Design. Datorită profesionalismului, seriozităţii şi rezultatelor excelente avute, Răzvan a devenit între timp şi profesor la Step IT, la grupele de copii. Propunerea de a-l coopta pe Răzvan a venit din partea colegei noastre Tamara Grigore - Education Manager. De asemenea, dupa finalizarea cursului, Răzvan a devenit Graphic Designer, în companiei Tymbark România.

 

Iată răspunsurile pe care ni le-a dat Răzvan, înainte de a intra la curs.

 

1. De ce ai ales cursurile Step IT?

Am decis să urmez cursurile Step IT din dorinţa de schimbare. Mi-am dorit să-mi schimb cariera şi am ales Step IT deoarece mi s-au părut cei mai buni din domeniu, adevăraţi profesionişti, iar raportul calitate – preţ a fost cel mai bun.

 

2. Ce curs ai urmat în cadrul școlii?

Dorindu-mi să-mi schimb cariera, am optat pentru cursul de Graphic Design.

 

3. Cum ţi s-a părut cursul din punct de vedere structură a informaţiei?

Cursul a fost foarte bine structurat, pe înţelesul tuturor, informaţia putând fi foarte usor asimilată.

 

4. Care a fost prima ta impresie despre modulul studiat?

Mi-a plăcut cursul foarte mult de la bun început şi m-a motivat să continui.

 

5. Ce ai invăţat urmând cursul Step IT?

În cadrul cursului am învăţat tot ce este necesar pentru a-mi începe cu uşurintă o carieră în domeniul graficii.

 

6. Cum te-a ajutat în cariera ta urmarea cursului?

În primul rând, am fost cooptat în echipa de profesori Step IT încă din timpul cursului, pentru grupele de copii, iar în scurt timp mi-am găsit şi un al doilea job de graphic designer la o corporaţie foarte mare - Tymbark Romania. La momentul începerii cursului nici nu visam că se vor întâmpla toate astea, aveam peste 30 de ani şi-mi lipsea încrederea în forţele proprii.

 

7. Ce ţi-a plăcut cel mai mult la cursul urmat în cadrul școlii Step IT?

Mi-a plăcut nespus mediul de învăţare relaxant, cu profesori foarte bine pregătiţi şi dispuşi oricând să te ajute.

 

8. Dacă ar trebui să descrii Step IT în 3 cuvinte, care ar fi acestea?

E simplu: profesionalism, calitate, seriozitate.

 

9. Ai recomanda cursul Step IT? Dacă da, de ce l-ai recomanda?

Da, bineînţeles. Recomand cu multă căldură cursul de Graphic Design, din toate motivele enumerate mai sus şi plus posibilitatea de a te angaja mai uşor :) 

 

10. Acum faci parte din echipa Step IT ca profesor. Ce curs predai şi cum ai descrie colaborarea cu Step IT din ipostaza aceasta? 

Predau grafică şi web design la grupele de copii. Este o colaborare foarte bună din toate punctele de vedere, mă înţeleg excelent cu cei mici, îmi plac foarte mult colegii mei şi nivelul înalt de profesionalism la care se lucrează. 

Lasă-ne numărul și te sunăm noi!
Curs de toamnă!
Au început înscrierile de toamnă pentru toate cursurile STEP IT❗ Dă un simplu click aici și alege cursul potrivit pentru tine?

Acest site utilizează Cookies

Politica de confidențialitate și informații juridice